اما راهحل این مسئله، قرار دادن چراغ ها در ارتفاع و مکانی مناسب نسبت به محل رفت و آمد افراد و وسائل نقلیه است. به طوری که هم فضای جلو و عقب خیابان را روشن کند و هم مانع دید نشود. همچنین انتقال سیم و اتصالات روشنایی هم باید امن باشد زیرا که هر لحظه امکان برخورد و تماس با بدن کودکان کنجکاو، جوانان ماجراجو و بزرگسالان قرار دارد.
پایه های روشنایی که شما در معابر، خیابانها، جادهها، پارکها و مکانهای عمومی میبینید و یا حتی پایه های روشنایی که در منزلتان وجود دارد علاوه بر اینکه همانند سقف عمل میکنند و چراغها را نگه میدارند، محافظی برای لامپها هم هستند و همین طور سیمها را به دور از دسترس عموم در خود نگهداری میکنند.
انواع مختلفی از پایه های روشنایی وجود دارند. جنسهای مختلف آنها از چوبی و پلاستیکی گرفته تا آهنی و فولادی و همینطور ظاهر آنها که بسته به جا و مکانشان با یکدیگر فرق دارند، برای مثال ارتفاع پایه های روشنایی در اتوبانها خیلی بیشتر از پایههایی است که در پارکها وجود دارد.
انواع حالتهای آنها هم با یکدیگر تفاوتهای زیادی دارند، از پایه های صاف گرفته تا هلالی و قوسی شکل، که علاوه بر فوایدی که دارند، میتوانند جلوهای زیبا به مکانی که در آن حضور دارند، بدهند.
ارتفاعات و نوع چراغ ها در جاهای مختلف با استانداردهای مختلف تنظیم میشوند، البته انتخاب رنگ و نوع آنها هم مهم است، چون به تعداد فراوانی در شهرها وجود دارند و اگر در انتخاب و طراحی آنها سلیقه به خرج داده شود، میتواند زیبایی فراوانی هم به شهرها اضافه کنند.
امروزه در خانهها هم شبخوابهایی با پایه وجود دارد، که پایه هایی زینتی و گران قیمت هستند و امروزه موجب کسب درآمد و ایجاد اشتغال برای تعدادی از مردم شدهاند و وجود روشنایی در جادهها و راهها میتواند موجب آرامش خاطر شود.
بنابراین حفاظت پایه های روشنایی از سیمها و مفتولهای برقی که درون آنها قرار دارند در برابر زنگ زدگی، آسیب دیدگی و پارگی شاید اصلیترین دلیل استفاده و طراحی آنها باشد. پایه روشنایی در راهها راهنمای ما و در پارکها و منازلمان، روشنایی و جزیی از دکوراسیون ما و در معابر و خیابانها هم بهگونهای محافظ ما هستند و در آخر هم نوعی زیبایی و زینت برای خانه، محله، شهر و کشور ما به وجود میآورند.